Το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Αυγούστου 2017, ο καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», σε ελεύθερο σεμινάριο, σχετικά με το μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων και θα προσφέρει λύσεις και απαντήσεις για την επίτευξη της ψυχικής και σωματικής υγείας. Θα συναντήσει φίλους, αναγνώστες και ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον ερευνητή που άνοιξε νέους ορίζοντες στη ζωή πολλών ανθρώπων μέσα από την ανακάλυψη του.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Πασχαλίδης θα φιλοξενηθεί στο ραδιοφωνικό σταθμό Ant1 Πάτρας και θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Την επομένη στις 4 Αυγούστου θα βρεθεί στην Αθήνα για 8 μέρες μέχρι και τις 12 Αυγούστου 2017. Καθημερινά μετά τις 12.00 μ.μ. θα δίνει ελεύθερα σεμινάρια. Την Τετάρτη 9/08/17 θα υπάρξει σύνδεση μέσω του YouTube και του Facebook, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν φίλοι από όλες τις πόλεις και χώρες στις οποίες βρίσκονται. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944634272

Share This