Ημερολόγιο 2014 – Κάθε μέρα μια αλήθεια


Οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου, τα Δώδεκα Ζώδια, και οι Δώδεκα Μήνες, σε πλήρη αντιστοίχηση με τις Δώδεκα Προσωπικότητες-Χαρακτήρες που προκύπτουν από τους τρεις Τύπους ανάλογα με το κυρίαρχο γονίδιο του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ: Άνδρας Α τύπου από Πατέρα
– Μήνας του ο Ιανουάριος ,
– Ζώδιό του ο Λέων.
– Θεότητά του ο Δίας ή Ζεύς.


Άνδρας Α τύπου από Πατέρα: Ένας άνδρας γεννημένος ηγέτης.
Ένα λιοντάρι που όταν εξαγριωθεί (πάνω στον πανικό του -ακρότητα του τύπου του), μπορεί να επιτεθεί στο περιβάλλον του (κυρίως απότομα και με λόγια που πληγώνουν), κυριολεκτικά αφήνοντας πίσω του, κεραυνόπληκτους και συντετριμμένους τους συνομιλητές του. Ένα λιοντάρι που εύκολα όμως, δίνοντας του μόνο ένα χαμόγελο, μεταμορφώνεται σε ένα γλυκό μωρό!

Θεότητα: Δίας ή Ζεύς.
Ένας Θεός γεννημένος αρχηγός.
Οι τιμωρίες του μπορεί να ήταν σκληρές έως και υπερβολικές,δεν είχαν όμως την διάρκεια και ήταν πάντα πρόθυμος να συγχωρήσει, εάν οι θνητοί έδειχναν μεταμέλεια.

Μήνας: Ιανουάριος
Ο πιο επιβλητικός μήνας, ο αρχηγός του έτους.
Όταν πιάνει παγωνιά καθηλώνει τους πάντες . Όπως ο Άνδρας Α τύπου από Πατέρα που μόνο με ένα άγριο βλέμμα του «παγώνει» την ατμόσφαιρα.

Ζώδιο: Λέων.
Ο βασιλείας του ζωικού βασιλείου. Στοιχεία του ζωδίου, κυριαρχία, γενναιοδωρία…
Σαν το λιοντάρι που κοιτάζει δεξιά και αριστερά και ο δρόμος ανοίγεται για να περάσει, έτσι και η πορεία του Άνδρα Α τύπου από Πατέρα μέσα στη ζωή…….

…αναλυτικά εντός του αναγνώσματος και οι δώδεκα προσωπικότητες, οι δώδεκα μήνες, τα δώδεκα ζώδια και οι δώδεκα θεότητες.

Ημερολόγιο 2014 – Κάθε μέρα μια αλήθεια