Υγεία και Πρόληψη

Ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής, ο Πρύτανης της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας «NOOSFERA» στην Ελλάδα, ο Διδάκτωρ Ψυχολογίας, ο Ερευνητής, ο Άνθρωπος Γιώργος Πασχαλίδης, στο επιστημονικό σύγγραμμά του «Υγεία και Πρόληψη” καλεί την επιστημονική κοινότητα και όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τον άνθρωπο – τον εαυτό τους, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αποκάλυψης της αρχής δημιουργίας της ζωής, της δομής και της λειτουργίας του DNA και της επίδρασης της σκέψης στη λειτουργία και έκφραση του DNA στο σώμα.

Το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, ανοίγει τον ορίζοντα, παραδίδοντας τη σημαντικότερη ανακάλυψη στο χώρο της επιστήμης, καθώς παραδίδει το σχέδιο εξατομικευμένης θεραπείας για τον πάσχοντα από οποιαδήποτε νόσο και αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό και πολυδιάστατο πρόγραμμα υγείας.

Το σύγγραμμα αναλύοντας το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis επιστημονικά, στρέφει την πυξίδα της επιστήμης στο αίτιο και όχι στο αιτιατό. Δίνει το στίγμα της αρχής γεννήσεως των ασθενειών, επαναπροσδιορίζει τον όρο κληρονομικότητα και φωτογραφίζει τη μνήμη του ανθρώπινου DNA.

Επιπλέον παραθέτει τη «Νέα Γνώση» στα χέρια των ενδιαφερόμενων, προτείνοντας εξατομικευμένη θεραπεία σε κάθε περίπτωση, αλλάζοντας το τμήμα του εγκεφάλου με το οποίο λειτουργεί ο κάθε τύπος ανθρώπου, αναδιοργανώνοντας το DNA.

Το DNA είναι μαγνητικά φορτισμένο να συγκρατεί την πληροφορία!

Η πρόληψη και η θεραπεία από τη βάση προς τα πάνω… η ανακάλυψη των αιώνων που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της στασιμότητας, επιφέροντας πνοή ζωής.

Η ανακάλυψη που θα φέρει σαρωτικές αλλαγές στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, αναδιοργανώνοντας την ποιότητα της ζωής μας.